powermat opinie

2010-09-22 07:30
Dodane przez

Treść pytania

powermat opinie

Udostępnij

Odpowiedz na pytanie

mam pytanie chodzi mi o spawarkę firmy POWERMAT Model
S-MAT 220 -czy to dobry sprzęt
czy raczej badziewie-nie wiem jak się spisuje w praktyce

2013-07-22 19:09 ralf PLUS MINUS Ocena: -4

Mam pyt czy ktoś ma wiertarkę tej firmy i czy to jest sprzęt dobry czy słaby.

2013-07-03 05:22 paweł PLUS MINUS Ocena: 0

Kupiłem Myjke HF6090 uszkodził mi się mimośród - i co nigdzie go nie dostanę myjka na złom następna będzie KARCHERA
pozdrawiam

2013-04-23 10:43 Harpek PLUS MINUS Ocena: 2

Cztery lata temu kupiłem u nich piłę spalinową Powermat 4,5KM i kosę spalinową Powermat 3,8KM. Sprzedawca nie ukrywał że to chińszczyzna. Wszystko używane koło domu na własny użytek. Piła tnie rocznie ok 10-15m3 drzewa opałowego plus drzewa w ogrodzie, kosa używana sporadycznie. Nie mam większych zastrzeżeń do ww sprzętu i na razie nie żałuję zakupu.

2013-03-27 11:59 Tondo PLUS MINUS Ocena: 1

Przymierzam się do zakupu pilarki tarczowej stołowej. Słyszałem, że powermat to to samo co eurotek. Warto to kupować? Bradzo proszę o opinię.

2012-12-28 21:22 Rosso PLUS MINUS Ocena: -1

pilarka spalinowa tej firmy to badziew. od początku zakupu mam problem z nie szczelnym korkiem od oleju

2012-08-07 14:04 patyk PLUS MINUS Ocena: -1

Kupiłem pilarkę spalinową firmy powermat, po trzech dniach wyrobiły się plastikowe zapadki od startera, które nie podlegają gwarancji!! koszt naprawy 50zł!! SZCZERZE NIE POLECAM JEDNO WIELKIE DZIADOSTWO!!!!

2012-06-19 11:22 maek PLUS MINUS Ocena: 2

hasi,szkło i chuj wie co

2012-01-06 12:02 PLUS MINUS Ocena: 2

Co sądzicie o spawarkach firmy POWERMAT ?

2011-12-27 17:33 PLUS MINUS Ocena: 6

Co sądzicie o spawarkach firmy POWERMAT ?

2011-12-27 17:31 PLUS MINUS Ocena: 5

Bardzo żałuję zakupionej kosy spalinowej. Sama kosa to zwykły chiński sprzęt ale daje radę. Problem to serwis. Wyrobiła mi się jedna plastikowa część od startera i postanowiłem ją wymienić, ale części zamienne do serwisu idą z chin już dwa miesiące!! A nieprzyjemny pan po drugiej stronie słuchawki tłumaczy "przecież te tiry jadą aż z drugiej połówki globu!" Ręce opadają, nie polecam zakupów produktów tej firmy, zaoszczędźcie sobie straconych nerwów

2011-09-28 09:00 PLUS MINUS Ocena: 3

Powermat Piła stołowa 2550 W
Najgorszy zakup jaki zrobiłem silnik jedno fazowy kultura pracy sieczkarnia
kto wkłada do piły silnik komutatorowy szczotki padły po 5 h pracy

2011-06-06 14:29 PLUS MINUS Ocena: 1

asdasda asd as

2011-05-08 20:14 PLUS MINUS Ocena: 0

fasd dfgsd fgsdfg sdfgsdfg sdfg

2011-05-08 20:14 PLUS MINUS Ocena: 3

proszę o opinie na temat kompresorów powermat

2011-03-27 21:09 PLUS MINUS Ocena: -9

POWERMAT - co to jest za firma? polecacie ich agregaty prądotwórcze?

2010-12-16 15:49 PLUS MINUS Ocena: 10